VM-workshop en VM-training

Heb je het idee dat je winkelruimte beter benut kan worden? En wil je een objectieve mening van onze VM-er? Of mis je net de balans tussen de beleving en de productkwantiteit? Met de VM-workshops van Buro Beerbaum geef je jouw winkel personeel een nieuwe kijk op Visual Merchandising. Zij kunnen dit direct in de praktijk brengen op de winkelvloer.

Wat is een VM-workshop? En wat bereik je hiermee?
Laat je winkel beoordelen op de belangrijkste verbeterpunten, zowel voor de gehele collectie als de winkelpresentatie. Hierbij wordt ook de etalage betrokken. Na de beknopte theorie, gaan de deelnemers zelfs aan de slag in jouw winkel. Dit onder begeleiding van een professionele VM-trainer. Het voordeel is gelijk resultaat in de eigen winkel en doelgerichte tips voor de huidige setting en winkelbeleving. Dus ook wanneer er een nieuwe collectie binnenkomt.

Hoe gaat het in zijn werk?
De workshop is bedoeld voor de ondernemer en medewerkers. Het is een eendaagse training en wordt 1 op 1 of in groepsverband, op basis van maximaal 10 personen gegeven.

Voordelen:
– Doelgerichte tips en tricks om de merkbeleving te versterken
– Het personeel kan zelf de winkel up-to-date houden
– Betere verkoopresultaten

Wat is een VM-training? En wat bereik je hiermee?
Met de VM-training leer je alle activiteiten die erop gericht zijn het aanwezige assortiment op de aantrekkelijkste manier aan de shopper te presenteren. Zodat er een inspirerende sfeer ontstaat en producten op de perfecte plek staan. Om zo de traffic naar en in de winkel te stimuleren en de kooplust van de klant te stimuleren. Een VM- training bestaat uit een reeks van theoretisch presentaties. Het voordeel is gelijk resultaat in de eigen winkel en doelgerichte tips voor de huidige setting en winkelbeleving. De winkel wordt met jouw medewerkers opnieuw ingedeeld op basis van de ingekochte collectie.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na de intake van onze professionele VM-trainer, stellen wij een leertraject op. De medewerkers leren de basisprincipes van VM door te vertalen in de winkelpresentatie. Door o.a. styling, compositie en het bedrijfsresultaat te onderbouwen in een winkelplan. Meer over de lesindeling en prijzen voor VM vind je hier. De training wordt afgestemd op de ervaring van de cursist en is hierdoor geschikt voor beginners en gevorderden.

Voordelen:
– Doelgerichte training om de merkbeleving blijvend te verhogen
– Het personeel kan zelf nieuwe inzichten doorvoeren in de winkel
– Op langer termijn omzet stijging

Wil je meer informatie ontvangen over VM-workshops of trainingen? Vul het contactformulier in. Dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Vraag offerte aan

484

Onze klanten

zoeken
Buro Beerbaum is onderdeel van de Crea & Artiva Groep.

Contact
Amersfoortseweg 96
3862 NE Nijkerk
+31(0) 33 247 60 35
info@burobeerbaum.nl